Program på Nordiska Trädgårdar

När den stora trädgårdsmässan NORDISKA TRÄDGÅRDAR rullar ut den gröna mattan mellan torsdagen den 8 och söndagen den 11 april 2010 kommer HENRIK VALENTIN att svara för ett av alla de inslag som besökarna kan ta del av. Två framträdande blir det, ett torsdagen den 8 kl 16.30 och ett söndagen den 11 kl 09.30.

Från scenerna blir åhörarna serverade allt från praktiska trädgårdstips, fördjupning i olika växter, trendspaning till bokpresentationer. Bland de författare som berättar om sina aktuella verk kommer jag vid två tillfällen att ge bakgrund och servera talande exempel ur min debutroman ÖDELAGD som också är den första trädgårdsromanen. Det är alltid lika kul att träffa tänkbara – eller faktiska – läsare. Några som säger sig redan ha slukat boken, efterlyser en fortsättning, en uppföljare. Vem vet…

 Sittplats m gullregn low 1518

 

En sittplats med gullregn tillhör det som huvudpersonen Helena i romanen ÖDELAGD är extra svag för och som hon förlorar genom skilsmässan.