Böcker

OLYMPUS DIGITAL CAMERARosenlängtan från 1994 är slutsåld. Totalt har diktsamlingen sålt i imponerande 3 000 exemplar. Väldigt mycket för lyrik av en debutant. Några av dikterna har hörts som Dagens dikt i P1.

Efter debuten har jag skrivit romaner, krönikesamlingar och noveller/fabler samt dramatik i olika former.

Brutet löfte, en debatt-, arbets- och relationsroman.
Ödelagd, relations- och trädgårdsroman
Motpart, relations- och trädgårdsroman, uppföljare till
Tick tack tiden består, krönikesamling, på Adlibris och Bokus.
Om lusten att trädgårdera, (slutsåld på förlaget) krönikesamling, senast utgiven i pocket. Finns som inläst ljudbok på Nextory.
Kvalstret i granen och andra julberättelser, samling av krönikor och noveller
Rosenlängtan, diktsamling (slutsåld på förlaget) Ursprungligen utgiven på Fabel Förlag som sedan köptes av Norstedts (länk). Finns ibland på antikvariat, bra sökning genom Bokbörsen.
Trädgårdsfabler för asfaltmätta, novellsamling (slutsåld på förlaget) Ursprungligen utgiven på Fabel Förlag som sedan köptes av Norstedts. Finns ibland på antikvariat, bra sökning genom Bokbörsen. Finns som inläst ljudbok på Nextory.
Kött & Kättja, diktsamling, ett begränsat antal kvar.
Tick, tack, tiden går, samling av krönikor (slutsåld på förlaget)

Brutet löfte, Tick tack tiden består, Ödelagd och Motpart finns bl a hos Adlibris och Bokus samt för beställning hos välsorterade bokhandlare.

I den tyska antologin Elche unterm Weinachtsbaum” som kom ut vintern 2009 och lagom till julförsäljningen 2010 finns även i pocket, där har jag med två av berättelserna i ”Kvalstret i granen”. Den finns att få tag i via Adlibris.