Älvsjö värt en mässa

Kommentarer inaktiverade för Älvsjö värt en mässa

Drottningholm på mässan low 0386Växter, lökar och knölar, prylar, möbler, böcker. Allt fanns att shoppa loss på för de 54 000 personer som besökte mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 24-27 mars. Dessutom kunde man titta på några trädgårdsinstallationer, bl a denna från Drottningholm. Konsekvent, kungligt, blommigt men även ritningar och historiebeskrivning visades upp.

Hur fårskinnssäljarna fick ihop en utrotningshotad ras med att man köper skinn från dessa djur är en annan sak.

Mässbokhandeln Drottninggatans Bok & Bild sålde min nya bok OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA. Boken fick det svettigt på hyllorna i konkurrens med alla trädgårdsböcker som är späckade med färgbilder. En textbok kan få svårt att locka i sådan omgivning. Mina föredrag hjälpte dock till att väcka intresse.

Fårskinn på m'ässan _low 0385

 

OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA är nu ute i handeln. På nätbokhandeln som Adlibris och Bokus (länkar) presenteras innehållet. Några av de mer dynamiska fackbokhandlarna har redan beställt hem böcker.

Försenad utgivning!!!

Kommentarer inaktiverade för Försenad utgivning!!!

Framsida Trädgårdera 72 dpi

Av trycktekniska skäl måste utgivningen av OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA skjutas fram 14 dagar, dvs till första veckan i april. Men den som väntar på något gott…

Förhands- och provupplagan visar på en trevlig bok, men vissa saker måste dock korrigeras innan pressarna kan köra fram upplagan. Dock kommer den att visas upp på mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 24-27 mars. Jag kommer där att prata om boken och trädgårdering:

lörd   26 mars kl 11.00, scen Jordnära i Gunnels Carlsons hörna tillsammans med Christel Kvant
lörd   26 mars kl 14.00, scen Längtan då jag presenterar den nya boken
sönd 27 mars kl 12.30, scen Längtan då jag presenterar den nya boken
förhoppningsvis kommer det då att finnas framme en specialupplaga som säljs i Bok & Bilds monter

Håll ut ni som väntar på boken.

När den stora trädgårdsmässan NORDISKA TRÄDGÅRDAR rullar ut den gröna mattan mellan torsdagen den 8 och söndagen den 11 april 2010 kommer HENRIK VALENTIN att svara för ett av alla de inslag som besökarna kan ta del av. Två framträdande blir det, ett torsdagen den 8 kl 16.30 och ett söndagen den 11 kl 09.30.

Från scenerna blir åhörarna serverade allt från praktiska trädgårdstips, fördjupning i olika växter, trendspaning till bokpresentationer. Bland de författare som berättar om sina aktuella verk kommer jag vid två tillfällen att ge bakgrund och servera talande exempel ur min debutroman ÖDELAGD som också är den första trädgårdsromanen. Det är alltid lika kul att träffa tänkbara – eller faktiska – läsare. Några som säger sig redan ha slukat boken, efterlyser en fortsättning, en uppföljare. Vem vet…

 Sittplats m gullregn low 1518

 

En sittplats med gullregn tillhör det som huvudpersonen Helena i romanen ÖDELAGD är extra svag för och som hon förlorar genom skilsmässan.

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin