ÖDELAGD och TRÄDGÅRDERA till fyndpris

Kommentarer inaktiverade för ÖDELAGD och TRÄDGÅRDERA till fyndpris

Öde + Trädg på blommigtUnder sommaren har Adlibris verkliga fyndpriser (länk) på  sträckläsningsromanen ÖDELAGD  –  en kvinna, en man, en trädgård och en skilsmässa. Romanen har en egen hemsida (länk), en fördjupningssida. Anmälare har kallat boken för en feel good-roman och trädgårdsroman. Pris på Adlibris just nu i fyndhörnan: 78 kr.

I november kommer uppföljningsromanen till ÖDELAGD (länk). Den får titeln MOTPART och det är en stor fördel att ha läst den första boken innan man kastar sig över uppföljaren.

Krönikesamlingen OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA ligger också med bland Adlibris sommarfynd, priset är nu så lågt som 55 kr.

Observera att om söker på titlarna i den vanliga sökrutan ses de ordinarie priserna, man måste gå in under fliken Fyndhörnan (länk).

När den stora trädgårdsmässan NORDISKA TRÄDGÅRDAR rullar ut den gröna mattan mellan torsdagen den 8 och söndagen den 11 april 2010 kommer HENRIK VALENTIN att svara för ett av alla de inslag som besökarna kan ta del av. Två framträdande blir det, ett torsdagen den 8 kl 16.30 och ett söndagen den 11 kl 09.30.

Från scenerna blir åhörarna serverade allt från praktiska trädgårdstips, fördjupning i olika växter, trendspaning till bokpresentationer. Bland de författare som berättar om sina aktuella verk kommer jag vid två tillfällen att ge bakgrund och servera talande exempel ur min debutroman ÖDELAGD som också är den första trädgårdsromanen. Det är alltid lika kul att träffa tänkbara – eller faktiska – läsare. Några som säger sig redan ha slukat boken, efterlyser en fortsättning, en uppföljare. Vem vet…

 Sittplats m gullregn low 1518

 

En sittplats med gullregn tillhör det som huvudpersonen Helena i romanen ÖDELAGD är extra svag för och som hon förlorar genom skilsmässan.

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin