TICK TACK på rea hos Adlibris

Kommentarer inaktiverade för TICK TACK på rea hos Adlibris

Mars 72 dpiMin krönikesamling TICK TACK TIDEN BESTÅR ligger som reabok hos Adlibris till enbart 45:-. Inbunden i danskt band, dvs mjukt band med inviksflikar och med illustrationer av Carl E Blomberg. Här marsbilden med det mest fantastiska vår- och marsljudet: koltrastens sång.

Tolv månads- och sju veckodagskrönikor med humoristiska funderingar och utläggningar om månadernas och veckodagarnas inneboende karaktär och betydelse. Betraktelserna skrev jag ursprungligen för den serie av krönikor jag gjorde i Radio Kristianstad.

Boken är elegant formgiven av Tintin Blackwell.

Henrik gäst i Radio Kristianstad

Kommentarer inaktiverade för Henrik gäst i Radio Kristianstad

Omslag low 001Under fem år var jag krönikör i Radio Kristianstad, programmet var Kaskad. Varje år hade sitt speciella tema. Ett år analyserade jag varje månads speciella karaktär. Det ledde till att dessa tolv krönikor samlades i en liten presentbok, ”Tick, tack tiden går” med illustrationer av Carl E Blomberg, Fonem Förlag. Upplagan är dessvärre slutsåld, men eventuellt kommer boken i nyutgåva.

I morgon fredagen den 22 juli kommer jag att vara gäst i programmet ”Förmiddag med Per-Erik Tell” mellan 10-12 på ett ungefär. Prat om allt mellan himmel och jord: skrivande, trädgård, krönikor, teater, favoritlåtar och mycket annat.

Naturligtvis blir det även en del prat om min senaste bok ”Om lusten att trädgårdera” inte minst med tanke på att mitt första år som krönikör i denna kanal handlade om vad som hände i trädgården.

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin