Henrik gäst i Radio Kristianstad

Omslag low 001Under fem år var jag krönikör i Radio Kristianstad, programmet var Kaskad. Varje år hade sitt speciella tema. Ett år analyserade jag varje månads speciella karaktär. Det ledde till att dessa tolv krönikor samlades i en liten presentbok, ”Tick, tack tiden går” med illustrationer av Carl E Blomberg, Fonem Förlag. Upplagan är dessvärre slutsåld, men eventuellt kommer boken i nyutgåva.

I morgon fredagen den 22 juli kommer jag att vara gäst i programmet ”Förmiddag med Per-Erik Tell” mellan 10-12 på ett ungefär. Prat om allt mellan himmel och jord: skrivande, trädgård, krönikor, teater, favoritlåtar och mycket annat.

Naturligtvis blir det även en del prat om min senaste bok ”Om lusten att trädgårdera” inte minst med tanke på att mitt första år som krönikör i denna kanal handlade om vad som hände i trädgården.