Fredriksdal, Vitaby o Gustavsberg

Hand p arm 3567Den nya, förlängda versionen av BRÖLLOPSFEBER med två akter har premiär imorgon på Hotel Blå Blom i Gustavsberg. På scenen Elin Johansson-Kortesalmi och Johan Rudebeck. Vid klaviaturen Eric Skarby. Roande, musikaliskt och perfekt sommarteater. Mitt bidrag består av texter mellan de utvalda sånger samt av några spetsiga sångtexter med kabarékaraktär. Kolla Facebooksidan.

 

A4 Balkong o terrass low 7448

Fredriksdal är jag ivrigt sysselsatt med installationerna inför rosdagarna 2-3 juli. ”Roskrocket” med förlängning ända fram till dörrarna på herrgården. Specialgjorda och omdesignade möbler med ivriga rosmönster. Är det rosdagar så är det och besökarna ska få sin rosenlängtan tillfredsställd. Att jag skrivit kapitel som ”Kan man ha för många rosor” och ”Modet att kasta en ros” i min nya bok ”Om lusten att trädgårdera” passar extra bra. Söndagen den 3 juli ska jag dessutom guida i rosariet på tema: ”Mina favoriter”. Klockan 13 och 15.

Mur low 6188 I Vitaby tar vi på lördag emot en buss fylld med entusiastiska trädgårdsvänner från Hallands trädgårdsförening. Nu gäller det att hugga kanter… Och på måndag den 4 har vi visningar för den så kallade allmänheten, men bara kl 12, 13 och 14 och det efter bokning på tel 0727- 45 44 40.