Ett eget Barnsley house

Gullregn o allium beskruven low low 377Underbart är kort. Det gäller att behärska konsten att stanna upp och bara njuta i trädgården. Glömma kirskålen (hur nu det ska gå till), oklippt bokhäck, osådda fröer. För när till exempel de fyra gullregnen visar upp sin prakt och gör skäl för sitt namn med ett regn av gyllena klasar, så måste man sansa sin iver att uträtta stordåd. I min nya bok OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA (länk) finns ett kapitel som fokuserar just på konsten att njuta. utan dåligt samvete.

För när allium i den intensivt rödlila färgen vandrar hand i hand med gullregnen har vi fått vårt alldeles egna Barnsley House med dess berömda gullregnsgång. Tack för inspirationen, tack för växtkraften.

Allium beskuren low low 379

Gullregn o Verreriet low low 398 Och när en regnskur kommer, kilar vi in i Verreriet (vårt namn på glashuset) och njuter över en kopp afternoon tea.


Posted

in

by