Kungsbacka trädgårdsvänner på besök

Kommentarer inaktiverade för Kungsbacka trädgårdsvänner på besök

IMG_2251Trevlig och inspirerande även för Kalle och mig var det att ta emot 57 personer som kom från Kungsbacka Trädgårdsvänner. Stor buss på torget utanför huset. Intresserade och kunniga.

Besöket avslutades med mingel och liten vinbuffé. Kul att umgås på det sättet. Och lite sol mellan molnen.

Intresset för ÖDELAGD blev inte mindre av att några hade läst min roman och talade varmt om den. Att det kommer en uppföljare i form av MOTPART gjorde inte nyfikenheten mindre.

 

Trevligt i Kungsbacka

Kommentarer inaktiverade för Trevligt i Kungsbacka

Bukett low 240”Konsten att njuta” vad det program som Kungsbacka Trädgårdsvänner (länk) valt för mitt framträdande i går, söndagen den 14 november. Föreningen hade gjort ett trevligt arrangemang med te och scones i pausen. Vädret var sympatiskt milt och fuktigt. Platsen var Vittraskolan, en fin byggnad med ett imponerande sedumtak. Att vara medlem i en trädgårdsförening innebär något väldigt positivt: gemenskapen, inspirationen och möjligheten att vidga sina vyer.

Att många ville passa på tillfället att köpa min roman Ödelagd (länk) och julboken Kvalstret i granen (länk) som jag tagit med, var extra roligt. Vid sidan av bildprogrammet om ”Konsten att njuta” läste jag även ett par korta avsnitt ur böckerna. Huvudpersonen Helena i romanen är ju dessutom aktiv i en trädgårdsförening. Och nu inför julen är det myllrande livet i julgranen tacksamt att prata om.

Sedan var det fascinerande att så många människor var på resande fot med tåget från Malmö till Kungsbacka – både på upp- och nerresan. Trångt var ordet och man förstår precis hur sardiner känner (om de nu kunde känt något i sin tomatsås).

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin