Älvsjö värt en mässa

Kommentarer inaktiverade för Älvsjö värt en mässa

Drottningholm på mässan low 0386Växter, lökar och knölar, prylar, möbler, böcker. Allt fanns att shoppa loss på för de 54 000 personer som besökte mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 24-27 mars. Dessutom kunde man titta på några trädgårdsinstallationer, bl a denna från Drottningholm. Konsekvent, kungligt, blommigt men även ritningar och historiebeskrivning visades upp.

Hur fårskinnssäljarna fick ihop en utrotningshotad ras med att man köper skinn från dessa djur är en annan sak.

Mässbokhandeln Drottninggatans Bok & Bild sålde min nya bok OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA. Boken fick det svettigt på hyllorna i konkurrens med alla trädgårdsböcker som är späckade med färgbilder. En textbok kan få svårt att locka i sådan omgivning. Mina föredrag hjälpte dock till att väcka intresse.

Fårskinn på m'ässan _low 0385

 

OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA är nu ute i handeln. På nätbokhandeln som Adlibris och Bokus (länkar) presenteras innehållet. Några av de mer dynamiska fackbokhandlarna har redan beställt hem böcker.

Försenad utgivning!!!

Kommentarer inaktiverade för Försenad utgivning!!!

Framsida Trädgårdera 72 dpi

Av trycktekniska skäl måste utgivningen av OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA skjutas fram 14 dagar, dvs till första veckan i april. Men den som väntar på något gott…

Förhands- och provupplagan visar på en trevlig bok, men vissa saker måste dock korrigeras innan pressarna kan köra fram upplagan. Dock kommer den att visas upp på mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 24-27 mars. Jag kommer där att prata om boken och trädgårdering:

lörd   26 mars kl 11.00, scen Jordnära i Gunnels Carlsons hörna tillsammans med Christel Kvant
lörd   26 mars kl 14.00, scen Längtan då jag presenterar den nya boken
sönd 27 mars kl 12.30, scen Längtan då jag presenterar den nya boken
förhoppningsvis kommer det då att finnas framme en specialupplaga som säljs i Bok & Bilds monter

Håll ut ni som väntar på boken.

Roligt på Trädgårdsmässan

Kommentarer inaktiverade för Roligt på Trädgårdsmässan

Läsning low 3533Även om tiden för mina framträdanden på Trädgårdsmässan i Älvsjö under dagarna tors 8 april – sönd 11 april inte var de bästa med tanke på att de låg tidigt respektive sent, var det mycket roligt. Jag pratade om min roman ÖDELAGD, den första trädgårdsromanen och signerade exemplar som såldes i bokhandeln på mässan.

Det var även stimulerande att möta personer som läst mina andra böcker eller hört mig prata hos någon trädgårdsförening.

Och självklart blev det en hel del inköp. Några vita dagliljor ska komplettera bestånden nere på Österlen.

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin