”Brutet löfte” högaktuell och till lågt pris

Nu när tim- och korttidsanställningar visar sitt verkliga jag liksom andra former av gig-anställningar står många, många utanför arbetsmarknaden. Den befängda tron som vissa politiker har om att så kallade enkla jobb ska sätt folk i arbete är det bara att vifta bort.

Nu behövs UTBILDNING. Ett stort antal av dem som är arbetslösa saknar eller har fel utbildning. Det finns massor av lediga jobb, men de kräver nästan i samtliga fall någon form av utbildning.

Just det handlar ”Brutet löfte” om. Och räddningen för den bortrationaliserade tjänstemannen är att vid 52 års ålder skaffa sig ett nytt, attraktivt yrke genom en arbetsmarknadsutbildning. Det kräver ett engagemang från Arbetsförmedlingen för att det bl a ekonomisk ska fungera.

Romanen finns i bokhandeln, enklast och billigast är via Adlibris och Bokus.


Posted

in

,

by

Tags: