Medverkan i Artemisiasällskapet

I mars kommer Norstedts förlag att ge ut boken som trädgårdsjournalisten, krönikören m m Christel Kvant tagit inititativ till: Artemisiasällskapet. Namnet på denna grupp är den latinska beteckningen för malört. Boken presenteras på mässan Nordiska trädgårdar i början av paril

Ett gäng trädgårdsskribenter som Karin Berglund, Ulla Hasselmark, Agneta Ulleius m fl medverkar i denna bok där Viktor Kvant gett de medverkandes bilder en gemensam form. Ett prov ser man på framsidan där Karin Berglunds fina bild blivit ytterligare förhöjd av Viktor.

Ett väldigt trevligt sammanhang som är smickrande att få ingå i.

torsdag / 170112

Stängd för kommentarer.

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin