Musikteater, kabaré och roman

En intensiv period just nu. Musikteatern ”Ginger och Freds påtvingade möte” som ges offentligt den 20 maj på Klara Soppteater vid Stockholms stadsteater är utsåld. Chansa på återbud. Föreställningen ges även ett flertal gånger inom ramen för Kultur i vården i Stockholms län. Mycket uppskattad föreställning. Elin Kortesalmi som gör rollkaraktären Josefin kommer till hösten att ses i musikalen Chicago på Stockholms stadsteater.

Kallis i sol low 008”Kabaré Havsutsikt sökes – en sjönära bostadskabaré om att ha sitt på det torra” börjar ta form. Medverkande: Birgit Carlstén, Johan Ohlsson och jag själv. En del texter står sig galant från den ursprungliga kabarén för 14 år sedan, andra kom till inför soppversionen 2012, några är helt nya. Där det finns lokala anspelningar speglas självklart Malmö. Spelplatsen i caféet/restaurangen på Ribersborgs Kallbadhus är perfekt. Premiär den 17 september, biljettförsäljning börjar 2 juni via Kulturcentralen i Malmö.

Min roman MOTPART som är en uppföljare/fortsättning på ÖDELAGD är beräknad att komma ut v 44-45. En lika dramatisk historia, nu med mannen Mats i fokus.