TICK TACK till fyndpris

Böcker på blommigt_0860 lowKåserisamlingen ”TICK TACK TIDEN BESTÅR” finns denna månad som fyndpris hos Adlibris (länk) (42 ynkliga kronor, som en tidning). Men man måste gå in på sidan med böcker till fyndpris, på den vanliga träff-platsen står ordinarie pris.

Underhållande och humoristisk läsning till pocketpris! Så här börjar texten om september:

Nu skrider vi in i suckarnas månad. Ingen annan tid på året är fylld av så många talande utandningar – och inandningar.

”September, suck. Nu är sommaren definitivt slut. Redan! Hösten väller in över oss, suck. Lika bra att ta fram adventstaken, suck, julgransfoten, långkalsingarna och yllebyxorna, suck. Varför bor man i ett så idiotiskt land som nästan bara består av mörka dagar, is och kyla!”
Boken TICK TACK… är idealisk för högläsning vid fikapausen på firman, för släkt och vänner. Och varför inte ta med den, eller två,  i stället för den där vinflaskan eller buketten med gladiolus när du går bort nästa gång, sen högläsning vid middagsbordet och ditt tal är fixat. Även veckans sju dagar är analyserade in i minsta minut.

Bunden i danskt band, dvs med mjuka inviksflikar. Illustrationer av Carl E Blomberg.


Posted

in

by

Tags: