Sista veckan med fyndpris

På badhandduk lowKampanjen på Adlibris (länk) med fyndpris på mina böcker ÖDELAGD samt OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA slutar den sista juni.

Feel-good-romanen Ödelagd (länk till Adlibris) kostar nu bara 79:- för 477 sidors inbunden och engagerande sommarläsning. Sträckläsning har flera intygat om. ”Ulla” fick boken en måndag och natten till onsdag kunde hon lägga den till sidan. Trots heltidsjobb på dagarna. Boken har en speciell hemsida (länk) med växtpresentationer, recept, vintips och mycket annat.

Krönikesamlingen Om lusten att trädgårdera (länk till Adlibris) kostar just nu bara 55:- för 155 sidor bundna i danskt band, dvs mjuka inviksflikar och innehåller 22 olika kåserier/korta essäer om olika företeelser i trädgårdslivet – vissa kanske provocerande som ”Kan man ha för många rosor?”, ”Fula blommor och vackra ogräs”.

Bägge böckerna finns för omedelbar leverans av Adlibris.


Posted

in

,

by