Fyndpris på roman o krönikor

bild(56)Toppenchans för alla som vill sträckläsa i hängmattan/soffan/favoritstolen/sängen/på stranden. Under juni har Adlibris fyndpris (79:_!!!!) på min roman ÖDELAGD. En härligt tjock och inbunden bok till pocketpris. ”Kallades feel good i flera recensioner. Romanen har en egen hemsida med fördjupningsmaterial.

Trädgårdera mot blomkruka low _0394Även krönikesamlingen ”OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA” har ett fyndpris under juni månad hos Adlibris (55:-) Ett verkligt pocketpris på en trädgårdsbok med 22 krönikor samt en ovanlig växtförteckning. Mycket och tänkvärd läsning.

Omslaget till ”Ödelagd”  har formgetts av Bodil Tegsell.

Tintin Blackwell svarade för formgivningen av Trädgårdera”. Boken är inbunden i sk danskt band, det vill säga den har mjuka inviksflikar.

onsdag / 130605

Stängd för kommentarer.

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin