Snart slut på fyndpris på Tick tack

Bok o kopp beskuren lowIdag torsdagen den 30 maj är det näst sista dagen på Adlibris fyndpris på min bok ”Tick tack tiden består”. För blott 49 kr får läsaren en roande bok, inbunden i mjuka band (sk danskt band), formgiven av Tintin Blackwell och med illustrationer av Carl E Blomberg.

Även om fyndpriset bara gäller maj har man årets alla andra månader kvar att läsa om + de 7 veckodagarna. Priset är inte högt sedan heller. Och den finns hos Bokus och andra återförsäljare också (dock ibland i bokhandeln som beställningsvara). Även vissa bibliotek har tagit in den efter den översvallande recensionen.

Smakprov på junis inledning:

”JUNI

Nu har den kommit, nu är den här, utbrister många samtidigt som vårjackor och kappor hängs in i garderoben där vinterkläderna redan ruvar. Ingen annan tid kan som juni sätta igång febrila aktiviteter med att röja och städa undan. Denna månad stiger in på arenan med avundsvärd självsäkerhet för den vet ju att vi med otåliga ögon sett fram emot dess ankomst under alla svartmurriga månader. Stearinljus och adventsstakar i all ära, men inget går upp emot den ljusa junihimmelen som tänjer och sträcker på sig oavsett hur många siffror mobiltelefonens klocka blinkar fram…”


Posted

in

by

Tags: