”Tick tack tiden” består nu ute

Tick tack lowI alla typer av bokhandel (hos nätbokhandlare som Adlibris, Bokus, Bokia nätbokhandel, CDON samt även den fysiska bokhandeln) går det nu att köpa min senaste bok, kåserisamlingen ”Tick tack tiden består”. Den innehåller en betraktelse för varje månad samt veckodag.

På bokens framsida liksom före varje kapitel finns Carl E Blombergs finurliga och roande bilder. Juli-bilden är vald till framsidesbild.

Boken är formgiven av Tintin Blackwell som t ex även ligger bakom de profilstarka omslagen till Kerstin Brunk Holmqvists bestsellers.

Vid bokdagarna på Skillinge Teater den gångna lördagen/söndagen 8-9 september hade jag ett bokbord där jag presenterade nykomlingen liksom tidigare titlar. ”Tick tack tiden består” är min åttonde bok.

Bokbord beskuren low