Trevliga arrangemang

Charles de Milles low 6107

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Föredrag hos olika former av trädgårdsföreningar är ofta uppskattade – av arrangörerna och åhörarna samt inte minst av oss föredragshållare. Positiva och glada människor samlas för att bli informerade, entusiasmerade och underhållna. Kaffedrickande i pausen eller efteråt gör inte saken sämre eftersom det ger möjlighet till att träffa likasinnade.

Nyligen har jag besökt både Tibro trädgårdsförening som genom stöd av Skaraborgs Trädgårdsförbund lät mig släppa loss bilder och tankar på temat ”I rosenrött jag drömmer”. Mycket folk som dessutom visade ett påtagligt intresse för mina roman ”Ödelagd” och krönikesamlingen ”Om lusten att trädgårdera”.

Samma föredrag men med vissa ändringar höll jag för Sydrosen och då i passande miljö nämligen i Kulturmagasinet på Fredriksdals Museer och trädgårdar. Trots strålande söndagsväder var det många som samlades i hörsalen.


Posted

in

by

Tags: