Mycket positivt i ODLA NU

Framsida Trädgårdera 72 dpiBloggaren Katarina Kihlberg har mycket positivt att säga om min nya bok OM LUSTEN ATT TRÄDGÅDERA i sin blogg på ODLA NU (länk). ”Bästa sommarläsningen” ska jag verkligen inte klaga på. Odla Nu är alltid värt ett besök med mycket växttips och information.

”Välskriven läsning…” skriver Anna i sin spalt med gröna boktips i tidn Sändaren.

”En bok att läsa och njuta av. Den växer sida för sida.” skrev Allas.

På min nya blogg LUSTEN ATT TRÄDGÅDERA (länk) finns en hel del bilder som fungerar som referenser till denna textbok.

Boken finns hos välsorterade bokhandlare på flera orter i landet, Killbergs i Helsingborg, BokValet i Malmö, Akademibokhandeln i Lund och på ett ökande antal bibliotek. Den kan såklart även beställas genom nätbokhandlare som Adlibris (länk), Bokus (länk), Bokia (länk)