Shoppingteater om bröllop

Roligt värre är att den musikaliska föreställningen BRÖLLOPSFEBER åter kommer att spelas i Stockholm under november och nu som det nya fenomenet SHOPPINGTEATER. De begåvade musikalartisterna Elin Johansson Kortesalmi och Johan Rudebeck ger ord och ton åt funderingar inför ett stundande bröllop. Vid pianot Eric Skarby. Jag har haft glädjen att skriva merparten av mellanpratstexterna och ett par sångtexter bland annat ”Ovan är var oskuld i sin bädd…” till melodin av den kända ”Ovan där”. Jag är personligen väldigt förtjust i nya texter till kända sånger där det finns vissa ord- eller innehållsmässiga anknytningar. Ett helt knippe av mycket kända sånger i originalversion vävs in i föreställningen som också kan sägas ha viss släktskap med en kabaret.

Den udda och spännande spelplatsen är:
Holmqvists Modebutik, Skånegatan 53, Stockholm. Biljetter säljs i butiken, bokning av det starkt begränsade antalet platser: 08-644 77 97. Möjligheter till shopping före och då med 25% rabatt!

Speldagar:
Tisdag   2 nov
Tisdag   9 nov
Tisdag 16 nov
Tisdag 23 nov
Tisdag 30 nov

Klockan 19.30 alla dagarUtspel beskuren low 3586