Uppföljande roman?

Vid ett besök hos Hallands trädgårdsförening som gav en fantastisk respons på mitt bildföredrag om Konsten att njuta, fick jag en intressant uppmaning. En av deltagarna hade läst min roman Ödelagd och uttryckte en påtaglig önskan om att jag skulle skriva någon form av uppföljning.

Detta var inte första gången som jag fått en sådan propå vilket är oerhört roligt för mig som författare. Så vem vet. För tanken har inte varit främmande eftersom jag kände mig själv oerhört engagerad i grundberättelsen och de andra personernas liv. Romansviter är ju populära. Och tillräckligt med underlag har jag  och aptit också för ett sådant skrivjobb.

Läsning low 3533

fredag / 100416

2 kommentarer to “Uppföljande roman?”

 1. Maria Berg skriver:

  Det var en njutning att höra en man (dig) prata så varmt om trädgården och alla dess växter.
  Det är övervägande kvinnor annars som pratar på.
  Jo, en uppföljare vill jag klart ha nu när man lärt känna alla personer i boken.
  Maria Berg

  Ps. Om du vill njuta av några knoppar som spricker ut titta gärna in här,
  http://mariaberg-garden.blogspot.com/2010/04/tradgardstema-35-utslagning-av-knoppar.html

 2. Jag hoppas också på en uppföljning.
  Vill ju se hur det går med mmm..mmmm…
  Ser den framför mig liksom.

  Den föreläsningen skulle jag också vilja ha hört. Halmstad är en toppen föreningen.
  Ha en skön helg
  Annika

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin