Bröllopsfeber på Mosebacke

bröllopsfaber_affisch_Damtidning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hela landet sjuder av bröllopsfeber och vigslarna står som spön i backen med höjdpunkten den 19 juni. Vad är då naturligare än att detta speglas på teatern. Den lilla föreställningen ”Kärlek, sex och andra katastrofer” handlar om kvällen före bröllopet och nu har den bytt namn till just Bröllopsfeber.

Elin Johansson-Kortesalmi och Johan Rudebeck spelar paret vars tankar far hit och dit inför det stora steget. Eric Skarby sitter vid pianot och trollar fram toner av Povel Ramel, Stephen Sondheim och många andra storheter.

Jag svarar för merparten av texterna i form av dialoger och monologer mellan sånginslagen.

Två torsdagar finns kvar på Mosebacke nu i april: 22 och 29 kl 19. Biljetter via www.mosebacke.se eller 08-556 098 90. En abonnerad föreställning kommer även ges i Malmö 12 juni.