Ginger o Fred - Elin o Victor i gala low

Ginger och Freds påtvingade möte

Informationen på den speciella hemsidan för föreställningen lyder:

”Med sånger från en svunnen tid och dans i sann ”Fred Astaire och Ginger Rogers” anda och en rapp dialog skriven av HenrikValentin, berättas historien om ett danspar som återförenas efter ett dramatiskt uppbrott.

En föreställning fylld av sång och dans, välkända melodier som ”Cheek to cheek”, ”The continental”, ”Let´s call the whole thing off”, blandas med en snärtig dialog när starka viljor och temperament möts.

En musikalisk, humoristisk och dansant historia om att hitta tillbaka.

Josefin och Niklas hade en lysande karriär som Ginger & Fred på kryssningsbåtar, hotell, kabaréer längs Medelhavet och österut. De dansade och sjöng. Rosor i fång, applåder och glamour. Från att varit ett rent arbetsförhållande utvecklades och fördjupades dessutom relationen. Inte utan komplikationer. Sen gled de ifrån varandra. Jobbmässigt och privat. De fortsatta karriärerna blev inte heller som de önskade. Och kvar fanns ljuva minnen av succéerna och av varma känslor.

När nu ett unikt och stort arbetstillfälle dyker upp blir ett möte oundvikligt. Ska de klara att få till ett fungerande samarbete? Kommer passionen de kände för varandra att blossa upp och komplicera livet? Förvandlas gnisslet dem emellan till stenar i dansskorna”

 Ginger o Fred- Elin och Victor low

Regi Victor Molino Sanchez

På scen Elin Kortesalmi och Victor Molino Sanchez

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin