OLYMPUS DIGITAL CAMERARosenlängtan från 1994 är nu slut. Totalt har diktsamlingen sålt i imponerande 3 000 exemplar.  Väldigt mycket för lyrik av en debutant. Några av dikterna har hörts som Dagens dikt i P1.

Böcker

Debuten skedde 1994 med diktsamlingen ROSENLÄNGTAN och efter den har jag skrivit romaner, krönikesamlingar och noveller/fabler.

Brutet löfte, en debatt-, arbets- och relationsroman.
Ödelagd, relations- och trädgårdsroman
Motpart, relations- och trädgårdsroman, uppföljare till
Tick tack tiden består, krönikesamling, på Adlibris och Bokus.
Om lusten att trädgårdera, (slutsåld på förlaget) krönikesamling, senast utgiven i pocket
Kvalstret i granen och andra julberättelser, samling av krönikor och noveller
Rosenlängtan, diktsamling (slutsåld på förlaget) Ursprungligen utgiven på Fabel Förlag som sedan köptes av Norstedts (länk). Finns ibland på antikvariat, bra sökning genom Bokbörsen.
Trädgårdsfabler för asfaltmätta, novellsamling (slutsåld på förlaget) Ursprungligen utgiven på Fabel Förlag som sedan köptes av Norstedts. Finns ibland på antikvariat, bra sökning genom Bokbörsen.
Kött & Kättja, diktsamling, ett begränsat antal kvar.
Tick, tack, tiden går, samling av krönikor (slutsåld på förlaget)

Brutet löfte, Tick tack tiden består, Ödelagd och Motpart finns bl a hos Adlibris och Bokus samt för beställning hos välsorterade bokhandlare.

I den tyska antologin Elche unterm Weinachtsbaum” som kom ut vintern 2009 och lagom till julförsäljningen 2010 finns även i pocket, där har jag med två av berättelserna i ”Kvalstret i granen”. Den finns att få tag i via Adlibris.

 

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin