Nya titlar

MOTPART
Romanen är den fristående fortsättningen på ÖDELAGD och har mannens liv i fokus. Även MOTPART har rubricerats som en bladvändare. Eftersom den har väl så hög spänningsfaktor kan man säga att den befinner sig i ena kanten av genren feel good. Mycket dramatik och oväntade vändningar. Romanen har en egen hemsida med vinlistor och annat material.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

TICK TACK TIDEN BESTÅR
En vidareutveckling av den tidigare ”Tick tack…” (slutsåld) och en krönikesamling som är perfekt för högläsning till fikapausen på jobbet eller vid sänggående. De utvidgade månadsbetraktelserna är kompletterad av helt nya texter och analyser av veckans sju karaktärsfyllda dagar. Illustrationer av Carl E Blomberg, formgivning av Tintin Blackwell.

Framsida 3 maj -low

Våren 2011 kom:

OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA
Boken består av krönikor/korta essäer om livet i en trädgård. En textbok om trädgård för ovanlighetens skull. Omskriven i flera bloggar och i pressen.I ruin 1107 low

Hösten 2009 kom två nya titlar:

bild(56)ÖDELAGD
en relationshistoria av vad bokhandeln kallar underhållningsroman och som en del anmälare i olika tidningar satt etiketten ”må-bra-roman” på. Romanen har en egen hemsida: www.odelagd.se.

 

KVALSTRET I GRANEN OCH ANDRA JULBERÄTTELSER
en komisk och drastisk julbok med olika infallsvinklar på julen. Den innehåller 24 (!) berättelser att exempelvis läsa högt med start den 1 december.Kvalstret low 159

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin