OLYMPUS DIGITAL CAMERARosenlängtan från 1994 är nu slut. Totalt har diktsamlingen sålt i imponerande 3 000 exemplar.  Väldigt mycket för lyrik av en debutant. Några av dikterna har hörts som Dagens dikt i P1.

 

Böcker

Allt sedan debuten 1994 med diktsamlingen ROSENLÄNGTAN har jag skrivit sju böcker:

Nyare titlar:

Tick tack tiden består, krönikesamling
Om lusten att trädgårdera, krönikesamling, nyutgiven i pocket
Ödelagd, relations- och trädgårdsroman
Kvalstret i granen och andra julberättelser, samling av krönikor och noveller

MOTPART är den nyutkomna och fristående uppföljare till ÖDELAGD

Tidigare titlar:
Rosenlängtan, diktsamling (slutsåld på förlaget) Ursprungligen utgiven på Fabel Förlag som sedan köptes av Norstedts (länk). Finns ibland på antikvariat, bra sökning genom Bokbörsen.
Trädgårdsfabler för asfaltmätta, novellsamling (slutsåld på förlaget) Ursprungligen utgiven på Fabel Förlag som sedan köptes av Norstedts. Finns ibland på antikvariat, bra sökning genom Bokbörsen.
Kött & Kättja, diktsamling, ett begränsat antal kvar.
Tick, tack, tiden går, samling av krönikor (slutsåld på förlaget)

Närmare presentation av böckerna finns på Fonem Förlags hemsida. Tick tack tiden består, Om lusten att trädgårdera, Ödelagd, Motpart och Kvalstret finns bl a hos Adlibris och Bokus samt hos välsorterade bokhandlare.

I den tyska antologin Elche unterm Weinachtsbaum” som kom ut vintern 2009 och som lagom till julförsäljningen 2010 även kom i pocket, där har jag med två av berättelserna i ”Kvalstret i granen”. Den finns att få tag i via Adlibris.

 

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin