Fonem Förlag avvecklas

Kommentarer inaktiverade för Fonem Förlag avvecklas

Från och med årsskiftet 2020/2021 är Fonem Förlag AB avvecklat. Rättigheter och hantering av kvarvarande titlar sköts av Henrik Valentin Produktion.

Julbok i tiden

Kommentarer inaktiverade för Julbok i tiden

Med sina 24 (vad annat?) berättelser och sånger är ”Kvalstret i granen” boken det perfekta sällskapet under juldagarna. Högläsning är en försummad form av underhållning som dock i våra digitala tider blivit en nyupptäckt form för samvaro.

Boken är slutsåld på förlaget men finns antikvariskt genom antikvariatens näthandel: Bokbörsen.

Julfilm ger igenkänning

Kommentarer inaktiverade för Julfilm ger igenkänning

Får man driva med människors fascination vid olika dieter och vid allergier och överkänslighet? Kortfilmen ”Anpassad jul” med Elin Kortesalmi gör det. Och det är garanterat en situation som många känner igen sig i.

Fonem Förlag avvecklas

Kommentarer inaktiverade för Fonem Förlag avvecklas

Allting har en ände och korven den har två. Vid årsskiftet 2020/21 kommer aktiebolaget Fonem Förlag AB att avvecklas. Från att inledningsvis varit ett bolag med inriktning på information och reklam gick det för några år sedan över till att bli ett produktionsbolag och bokförlag. Till aktiebolaget fanns tidigare bifirmorna Vox Verde samt Comedie Compagniet.

Nu kommer alla verksamheter att läggas under taket Henrik Valentin Produktion.

 

”Brutet löfte” högaktuell och till lågt pris

Kommentarer inaktiverade för ”Brutet löfte” högaktuell och till lågt pris

Nu när tim- och korttidsanställningar visar sitt verkliga jag liksom andra former av gig-anställningar står många, många utanför arbetsmarknaden. Den befängda tron som vissa politiker har om att så kallade enkla jobb ska sätt folk i arbete är det bara att vifta bort.

Nu behövs UTBILDNING. Ett stort antal av dem som är arbetslösa saknar eller har fel utbildning. Det finns massor av lediga jobb, men de kräver nästan i samtliga fall någon form av utbildning.

Just det handlar ”Brutet löfte” om. Och räddningen för den bortrationaliserade tjänstemannen är att vid 52 års ålder skaffa sig ett nytt, attraktivt yrke genom en arbetsmarknadsutbildning. Det kräver ett engagemang från Arbetsförmedlingen för att det bl a ekonomisk ska fungera.

Romanen finns i bokhandeln, enklast och billigast är via Adlibris och Bokus.

Nästa sidan >>

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin