Drömträdgård i Täby

grusgång mot portal 5825

Idag tisdagen den 7 februari besöker jag Täby Vallentuna Trädgårdsförening. Ämnet för dagen är ”Drömträdgård och trädgårdsdrömmar”. Ett passande ämne med tanke på årstiden och vädret.

Vid sidan av bildkavalkaden blir det självklart referenser till böckerna ”Ödelagd” och ”Om lusten att trädgårdera” liksom någon dikt ur klassikern ”Rosenlängtan”. Platsen är Karby Gård. Kvällen börjar med kaffe och sedan följer ett kort årsmöte. Jag beräknas börja mitt bildföredrag kl 19.30. Möjligheter att köpa böcker till specialpris kommer att finnas.

tisdag / 120207

En kommentar to “Drömträdgård i Täby”

 1. Camilla skriver:

  Vilken underbar bok du skrivit; ”Ödelagt”, kändes som en berättelse om mig själv och vad jag gått igenom. Fick syn på all den stolthet jag bär på liksom kvinnan Helena i din bok. Tänkte att jag bara måste få träffa dig, mannen som känner mig bättre än jag själv;-).
  En skilssmässa är ju aldrig lätt att ta sig ur i synnerhet inte om man är den som blir bedragen och lämnad.
  Tycker att du beskriver kärleken till trädgården så fint, det ger berättelsen färg och respekt åt kvinnan på något sätt -faktiskt var det trädgården jag sörjde mest från mitt eget havererade äktenskap;-).
  Har nu både täppa och odlingsslott, målar och skapar och fyller mina ”inre rum” med blommor och färger. Ett måste för att överleva!
  Ska lyssna på din föreläsning om rosor i Huddinge nästa vecka och hoppas få köpa boken att ”Trädgårdstera”, -bra begrepp!
  Jättefin hemsida, -du är vacker och verkar ha många strängar på din lyra!
  Tack för att det finns sådana som dig som ger färg åt livet!
  Mvh Camilla

Henrik Valentin är en sida från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@henrikvalentin.se

Copyright informo-09 | Admin